Havelåger & hegn

20212139 - 21143039

MARITIM SERVICE

SVEJSNING - MONTAGE

Havelåger til herregårde og parcelhuse


- Mi-Co smede og maskinværksted producerer smedejernslåger
til herregårde, godser og parcelhuse

Vi fremstiller havelåger, også populært kaldet smedejernslåger, havehegn og gelændere ud fra den enkelte kundes ønsker og ideer. Disse låger leveres til hele landet og alle vores smedejernslåger bliver fremstillet efter mål, så hvad enten du ønsker en lille enkeltlåge til havegangen eller en bred dobbeltlåge til indkørslen, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Du skal blot oplyse os om størrelse og mål, så arbejder vi sammen videre ud fra det. Bor du på Langeland eller Sydfyn, kommer vi også gerne forbi til en snak om ønskede mål og design. Alle vores låger fremstilles i smedejern, hvorefter de bliver varmgalvaniseret for en længere levetid. Vi kan naturligvis også tilbyde at lågerne efterfølgende males inden levering.


Havelåger – en personlig indgang


Smedejernslåger til for eksempel herregårde og godser er en elegant og åben måde at afskærme sin have eller grund på, og samtidig er det en af de mest vedligeholdelsesfrie former for afgrænsning, hvilket er noget de fleste hus– og haveejere sætter pris på. Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af nogle af vores havelåger og hegn. Nogle kunder ønsker den enkle og stilrene type, mens andre igen fortrækker låger med udsmykning og forskellige art of decor og snirkler.

 

Alle vores smedejernslåger leveres med hængsler og vægbeslag – eller metalstolpe til nedstøbning. Vi tilbyder desuden at levere automatisk åbning - enten til nedgravning eller påmonteret direkte på selve lågen. Desuden kan vores designs fremstilles med forskellige typer for håndtag, låse og lukketøj.Individuelt design af smedejernslåger


Det kan af og til være svært at vælge den rigtige havelåge, og derfor anbefaler vi gerne vores kunder, at de finder ud af hvilke behov selve lågen skal dække. Skal den være robust og delvis lukket, fx ind til en baggård, eller skal den monteres i forhaven, hvor man så oftest vil vælge et mere luftigt og elegant design?

 

Den rigtige havelåge i smedejern kan være med til at præge hjemmets udtryk, så den ikke blot er en praktisk foranstaltning, og man kan skabe et ensartet og roligt udtryk ved at lade stilen gå igen fra havelåge til hegn. Havelågen kan også være med til at holde dyr og børn inde - samt ubudne gæster ude, og man kan vælge en enkelt- eller dobbeltlåge alt efter behov.

 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores specialfremstillede smedejernslåger. Ring til os på tlf. 2021 2139.

FIND OS

SIDENAVIGATION

Lismosevej 12 - 5953 Tranekær

Mikael - 20212139    
Christina - 21143039

Kontor@mi-co.dk

Forside     |     Om os

Tilbud       |     Vi Tilbyder

Kontakt os

Copyright Statement