Hydraulikopgaver

20212139 - 21143039

MARITIM SERVICE

SVEJSNING - MONTAGE

Hydraulik service

Kompetent erfaring


Mi-Co smede og maskinværksted  på Langeland har en bred erfaring inden for service og vedligehold af hydrauliske systemer og anlæg. Vi udfører både større og mindre service opgaver, og en stor del af vores kunder er mindre erhvervsfartøjer, som for eksempel fiskekutterne i Spodsbjerg og Bagenkop,


Ligeledes har vi mulighed for at fremstille slanger til brug i landbrugsmaskiner og lignende. Problemer med hydraulikken er ofte en akut situation for en erhverskunde, og vi står klar til at hjælpe i tilfælde af, at uheldet er ude – også på de skæve tidspunkter af døgnet

 

Hydraulikslanger i høj kvalitet


Vi tilbyder en høj kvalitet indenfor hydraulikslanger - kun fra anerkendte forhandlere - og har kapacitet til at fremstille hydrualikslanger op til 1” med mange typer forskruninger, koblinger og fittings. Ud over de mest gængse modeller har vi også mulighed for at tilbyde vores kunder rustfri forskruninger og fittings til slangerne.


Vi har en mindre mobil slangepresse som vi kan tage med i servicebilen eller med ombord på skibe og både, så vi på den måde har mulighed for yde en så flexibel service løsning som muligt. Husk at vi også tilbyder gode råd og vejledning, da det at vælge den rette hydraulikslangetype og størrelse er af afgørende betydning.

 

Hydraulikmotorer og cylindre


Fra vores leverandører kan vi tilbyde forskellige former for hydraulikmotorer, stempler, pumper og lignende, ligesom vi kan udskifte pakdåser og lignende i cylindre og andet hydrauliske komponenter.


Hydraulikpumper kan vi både levere til montering på elmotor eller som kilremstrukne fra en dieselmotor.


Ofte har vi nye hydraulikmotorer samt ventiler på lager, til feks garnhalere og garnopklarer.


Service i hele Danmark

 

Vi udfører service inden for hydraulik her i vores maskinværksted på Langeland – blot cirka 20 minutters kørsel fra Svendborg – eller vi kommer til dig, hvis du ønsker dette. Vi kører i hele landet (inklusive Jylland og Sjælland) og har primært arbejdsområde på  Sydfyn og resten af Fyn, herunder Faaborg, Svendborg, Assens, Nyborg, Bogense og Kerteminde.

FIND OS

SIDENAVIGATION

Lismosevej 12 - 5953 Tranekær

Mikael - 20212139    
Christina - 21143039

Kontor@mi-co.dk

Forside     |     Om os

Tilbud       |     Vi Tilbyder

Kontakt os

Copyright Statement