Om os

20212139 - 21143039

MARITIM SERVICE

SVEJSNING - MONTAGE

Om Mi-Co, smede og maskinværksted

Mi-Co smede og maskinværksted er et firma med mange forskellige kvalifikationer og arbejdsområder. Vi holder til på midtlangeland, ikke langt fra Rudkøbing.. En stor del af vores opgaver er maritimt relateret, men vi arbejder også inden for andre erhverv samt for private. Alt efter opgavens art og omfang arbejdes der både på eget værksted og ude hos kunden.


Vi udfører primært arbejde i almindeligt jern og aluminium, men også i rustfast stål. Udover diverse svejse- og smedearbejde tilbyder vi reparationer og vedligehold af fabriksudstyr, rullebaner, pumper, dieselmaskiner og andet teknisk udstyr. Vi har kapacitet til at fremstille hydraulikslanger op til 1", og vi har altid de mest gængse slangefittings på lager


Unikke designs og brugskunst

Fra egen produktion tilbyder vi diverse produkter til hus og have. Heriblandt havelåger og havehegn som vi fremstiller ud fra kundens eget ønske og som du kan læse mere om under fanebladet ”Havelåger”. Derudover fremstiller vi blomster espalier til haven samt andre kreative og håndlavede designs. Se for eksempel vores roser i jern, en smuk og anderledes gave der aldrig visner...

 

Vi tilbyder desuden hjerter i jern, solgt enkeltvis eller som i sæt og enten på en fodplade eller som jordspyd. De er især populære op til jul, hvor de omviklet med gran og lys spreder hygge i den mørke tid. Disse hjerter i jern vækker også stor glæde, når de er pyntet til bryllup som en nem og hyggelig løsning til æresporten. Derudover kan vi tilbyde speciel skåret husnummer i stort set alle størrelser.


Bådpleje og motortilbehør

Til båd og motor forhandler vi blandt andet filtre og olieprodukter til mange forskellige typer af maskiner og motorer, og fra vores leverandører kan vi skaffe det meste. Vi sælger bådudstyr og motortilbehør fra flere af de store udstyrsleverandører og diverse filtre, olie, bundmaling, zinkklodser, impeller og så videre er normalt lagervarer. Har du en større bestilling, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.


Makinværksted på Sydfyn

 

Besøg vores maskinværksted på Langeland, eller ring til os på tlf. 2021 2139. Vi læser desuden mails på kontor@mi-co.dk Vi sætter en ære i at udføre det bedste smedearbejde, og vi kører ud i hele landet. Vort primære arbejdsområde er Langeland, Taasinge, Svendborg og Ærø, men vi kommer som sagt på hele Fyn samt resten af Danmark. Ring og lad os få en snak om din opgave. Så finder vi den rette løsning.

Personale

Mikael Jensen

Skibsmekaniker og maskinist på Sydfyn.

Mikael er uddannet skibsmekaniker og maskinist og har således 15 års erfaring med dieselmotorer, både til lands og i skibe,


En stor del af vores arbejdsområde er inden for den maritime branche, hvor vi vedligeholder, renoverer og servicerer dieselmaskiner og andet teknisk udstyr ombord.


Arbejdet udføres primært på mindre erhvervsfartøjer samt på større skibe. Vi kan tilbyde at arbejde med opgaverne selvstændigt eller vi kan indgå i et team og tilbyde et par ekstra hænder ved større opgaver.


Ring til os, hvis du har behov for hjælp. Som skibsmekaniker ved jeg hvad det handler om, og jeg er skarp når der skal fejlfindes!

Christina Olsen

Smed på Sydfyn, bearbejdning

Christina er uddannet smed, og på vores værksted i Rudkøbing på Langeland udfører vi mange forskellige typer smedeopgaver  og svejseopgaver.


Vi fremstiller havelåger, også populært kaldet smedejernslåger, havehegn, blomster espalier, samt håndlavet designs af hjerter, roser og lign. i jern. Vi sætter en ære i at skabe unikke produkter.


Vi tilbyder at arbejde i både jern, rustfast og i alu, og vi har mulighed for at MAG, MIG og TIG svejse. På vores værksted råder vi desuden over et bredt udvalg af maskiner og udstyr til at løse de forskellige opgaver, som for eksempel pladesaks, plasmaskærer, rørbukker og profilvalse. Vi har også udstyr til at presse hydraulikslage i diverse størrelser

FIND OS

SIDENAVIGATION

Lismosevej 12 - 5953 Tranekær

Mikael - 20212139    
Christina - 21143039

Kontor@mi-co.dk

Forside     |     Om os

Tilbud       |     Vi Tilbyder

Kontakt os

Copyright Statement