Om os

20212139 - 21143039

MARITIM SERVICE

SVEJSNING - MONTAGE

Om Mi-Co, smede og maskinværksted

Mi-Co smede og maskinværksted er et firma med mange forskellige kvalifikationer og arbejdsområder. Vi holder til på midtlangeland, ikke langt fra Rudkøbing.. En stor del af vores opgaver er maritimt relateret, men vi arbejder også inden for andre erhverv samt for private. Alt efter opgavens art og omfang arbejdes der både på eget værksted og ude hos kunden.


Vi udfører primært arbejde i almindeligt jern og aluminium, men også i rustfast stål. Udover diverse svejse- og smedearbejde tilbyder vi at fremstille emner som underleverandør, og på værkstedet har vi bla 2,5meter maskinsaks, kantpresse, lokkemaskiner, og forskellige svejsemaskiner.

Vi tilbyder også reparationer og vedligehold af fabriksudstyr, rullebaner, pumper, dieselmaskiner og andet teknisk udstyr. Vi har kapacitet til at fremstille hydraulikslanger op til 1", og vi har altid de mest gængse slangefittings på lager


Unikke designs og brugskunst

Fra egen produktion tilbyder vi diverse produkter til hus og have. Heriblandt havelåger og havehegn som vi fremstiller ud fra kundens eget ønske og som du kan læse mere om under fanebladet ”Havelåger”. Derudover fremstiller vi blomster espalier til haven samt andre kreative og håndlavede designs. Se for eksempel vores roser i jern, en smuk og anderledes gave der aldrig visner...

 

Vi tilbyder desuden hjerter i jern, solgt enkeltvis eller som i sæt og enten på en fodplade eller som jordspyd. De er især populære op til jul, hvor de omviklet med gran og lys spreder hygge i den mørke tid. Disse hjerter i jern vækker også stor glæde, når de er pyntet til bryllup som en nem og hyggelig løsning til æresporten.


Bådpleje og motortilbehør

Til båd og motor forhandler vi blandt andet filtre og olieprodukter til mange forskellige typer af maskiner og motorer, og fra vores leverandører kan vi skaffe det meste. Vi sælger bådudstyr og motortilbehør fra flere af de store udstyrsleverandører og diverse filtre, olie, bundmaling, zinkklodser, impeller og så videre er normalt lagervarer. Har du en større bestilling, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.


Makinværksted på Sydfyn

 

Besøg vores maskinværksted på Langeland, eller ring til os på tlf. 2021 2139. Vi læser desuden mails på kontor@mi-co.dk Vi sætter en ære i at udføre det bedste smedearbejde, og vi kører ud i hele landet. Vort primære arbejdsområde er Langeland, Taasinge, Svendborg og Ærø, men vi kommer som sagt på hele Fyn samt resten af Danmark. Ring og lad os få en snak om din opgave. Så finder vi den rette løsning.

Personale

Mikael Jensen

Skibsmekaniker og maskinist


Mikael er uddannet skibsmekaniker og maskinist og har således mange års erfaring med dieselmotorer, både til lands og i skibe,

Christina Olsen

Smed, bearbejdning

Christina er uddannet smed, og på vores værksted i på Langeland udfører vi mange forskellige typer smedeopgaver  og svejseopgaver.


FIND OS

SIDENAVIGATION

Lismosevej 12 - 5953 Tranekær

Mikael - 20212139    
Christina - 21143039

Kontor@mi-co.dk

Forside     |     Om os

Tilbud       |     Vi Tilbyder

Kontakt os

Copyright Statement