Om os

20212139 - 21143039

Om Spodsbjerg Maskinværksted

MARITIM SERVICE

SVEJSNING - MONTAGE

Spodsbjerg Maskinværksted er et firma med mange forskellige kvalifikationer og arbejdsområder. Størstedelen af vores opgaver er maritimt relateret, men vi arbejder også indenfor andre erhverv, samt for private. Alt efter opgavens art og omfang arbejdes der både på eget værksted og ude hos kunden.

 

Vi udfører primært arbejde i alm jern og aluminium, men også lidt i rustfast stål. Udover diverse svejse – og smedearbejde, tilbyder vi også reparationer og vedligehold af fabriksudstyr, rullebaner, pumper, og dieselmaskiner og andet teknisk udstyr. Vi har kapacitet til at fremstille hydraulikslanger op til 3/4", og har altid de mest gængse slangefittings på lager

 

Fra egen produktion tilbyder vi diverse produkter til hus og have. Heriblandt havelåger og havehegn som vi fremstiller ud fra kundens eget ønske. Derudover laver vi blomsterepalier, staudeholdere, bedafgrænsninger og lign.

 

Til båd og motor forhandles der bla filtre, og olieprodukter til mange forskellige typer af maskiner, og fra vores leverandører kan vi skaffe det meste. Ligesom vi sælger bådudstyr og motortilbehør fra flere af de store udstyrsleverandører. Filtre, olie, bundmaling, zinkklodser, impeller osv er normalt lagervare.

Personale

Mikael Jensen

Skibsmekaniker og maskinist.

Christina Olsen

Smed, bearbejdning.

FIND OS

SIDENAVIGATION

Havnepladsen 2a, 5900 Rudkøbing

Mikael - 20212139    
Christina - 21143039

Kontor@spodsbjergmaskin.dk

Forside     |     Om os

Tilbud       |     Vi Tilbyder

Kontakt os

Copyright Statement